site hit counter

These boots are made for…

Laarzen, ze mogen zeker niet ontbreken in je collectie. De trends voor het najaar en de winter zijn: over-de-knie laarzen, laarzen met heel veel riempjes, peep-toe laarzen en de shoeboots.

Bij de over-de-knie laarzen zijn er o.a. de grijze suède laarzen van Halston (€ 1.335), de blauwe lakleren laarzen van Sergio Rossi (€ 665) en de zwarte suède laarzen van Brian Atwood (€ 1.285). Mijn favorieten zijn de laarzen met veel riempjes, zoals de zwarte leren ‘Warrior’ laarzen met skulls van Thomas Wylde (€ 2.047), de grijs/zwarte leren ‘Granny’ piratenlaarzen van Vivienne Westwood (€ 647) en de zwarte leren laarzen omwikkelt met zwart leren band van Chloé (€ 825).

Een andere trend is de shoe boot, een beetje tussen laars en schoen in. Erg mooi zijn de zwart/wit leren ‘Kit Kat’ shoe boots van Rupert Sanderson (€ 770) en erg opvalland is het fuchsiaroze suède ‘C’est Moi’ paar van Christian Louboutin (€ 550). Apart en niet echt mijn smaak zijn de peep-toe laarzen, de zwarte/gouden lakleren enkellaarsjes van Tory Burch (€ 484) en de halfhoge beige en hoge bruine peep-toes van Marni (€ 551 en € 640).

Leave a Reply