site hit counter

All Blacks

Een ‘little black dress’ mag eigenlijk niet ontbreken in je collectie en hoewel het een beetje not done is om alles op elkaar af te stemmen vind ik het bij een zwarte outfit wel weer kunnen. Al kan je natuurlijk altijd kiezen voor accessoires in een andere kleur, dat is het makkelijke van zwart alles past er bij en het staat bijna iedereen.

Wollen jurk met racer back en heupzakken, afgewerkt met 3-D bloemblaadjes van Rue du Mail (€ 1.228), leuk met de leren en corduroy Perry schoudertas van Anya Hindmarch (€ 863) en de Rizzo plateau veterschoenen afgewerkt met suède en textiel van Pedro Garcia (€ 300).

Voor een ruimer budget is deze asymmetrische zijden chiffon stretch jurk met een zilverkleurig net-inzet op heuphoogte van Balmain (€ 10.235), gebruik dit kleine leren tasje van Moschino Cheap and Chic ($ 445) voor een grappig detail en draag er de mooi gevormde suède sandaaltjes van Miu Miu (€ 350) bij.

Wollen stretch jurkje geheel bedekt met 3-D bloemblaadjes van Fendi (€ 2.100), de leren Gipsy tas met opengewerkte ruches van Dior ($ 1.950) past er perfect bij, combineer het met de leren T-strap sandaaltjes met studs van Burberry (€ 550) voor een complete look.

One Response to “All Blacks”

  1. alan Says:

    OAK LED Co ,Limited is one of the top level China high power LED flood light manufacturers and suppliers with one of the famous high power LED flood light brands, as a professional company, we have our own factory, which is able to produce high quality products with reliable quality “high power led flood light

Leave a Reply