site hit counter

Fall from The City

Terug van een welverdiende vakantie in The City is het tijd voor de Fall-preview. De kleuren voor de najaarsmode zijn over het algemeen vrij donker (zwart, donkerblauw, paars, donkergroen) met uitschieters naar hele felle, bijna fluokleuren. De prints zijn nog steeds druk, veel paisley, ruiten en geometrische figuren. De truien zijn oversized en kaftans worden het helemaal dit najaar.

Plooien, ruches en patchwork is helemaal hot, zowel in de kleding als in de accessoires. Lag het accent bij de schoenen deze zomer op de achterkant, het accent ligt nu aan de voorkant. De schoenen hebben veel bandjes en cut-out details. De horlogetrend is de ceramic-watch en bij de make-up is de aandacht gericht op de ogen, erg in nog steeds zijn de smokey-eyes. De sieraden en vooral de ringen zijn groot en hebben een vintagelook.

Temperley of London kaftan € 1508, Donna Karan jurk € 2047, Anna Sui top € 387. Giuseppe Zanotti cut-out sandaaltjes € 670, Prada tas met ruches $ 2290, paarse Miu Miu patchwork tas $ 1240. Prescriptive ‘Fall Dimensions’ oogschaduw $ 45, Mark Davis bakelieten ‘Hildegard’ ring $ 3150 te koop bij Barney’s, Stella McCartney ‘Leatherettes’ € 575. Dior ‘Keranina’ tas met plooien $ 2400, Dior ‘Extreme’ cut-out sandaaltjes $ 780, Toywatch ‘Plasteramic’ fluoriserend paars horloge met glow-in-the-dark wijzers $ 195.

Leave a Reply