site hit counter

I rather be with an Animal

Het gebruik van dieren in de fashionwereld is niet ongewoon, horloges, schoenen en tassen van slangen- en krokodillenleer bijv. En nog steeds wordt er echt bont gebruikt (bah). Gelukkig kan het ook anders, wil je toch persé iets van een beestje denk dan eens aan de onderstaande items.

Marc Jacobs heeft het ‘Rana’ polstasje ($ 795) met kikker, de ‘Mouse’ ballerina’s ($ 250) van Marc by Marc Jacobs zitten al een paar jaar in zijn collectie, maar blijven leuk. De ‘Bee hive’ armband ( € 501) van Tom Binns is van zilver met diamantgeslepen kristallen. Kors Michael Kors heeft ‘Fish’ teenslippers in de sale van $ 245 voor $ 114 te koop bij Saks Fifth Avenue.

De ‘Dragonfly’ clutch (€ 950) van Miu Miu komt rechtstreeks van de catwalk en Roberto Cavalli die bekend staat om zijn ontwerpen met slangen heeft ook andere dieren, zoals de ‘Elephant’ armband (€ 500), in zijn collectie. Voor beestjes in je haar heeft Tasha de ‘Butterfly’ ($ 48) haarband, te koop bij Nordstrom en voor je make-up spulletjes is het ‘Bee Knees’ make-up tasje ($ 32) van Harajuku Lovers een must.

Nu de Designers Sale in Amerika is gestart vindt je met een beetje geluk de ‘Fishbone’ slides ($ 850) van Giuseppe Zanotti voor de helft van de prijs. Helaas is de witte ‘Scorpion’ tas ($ 2.500) van Thomas Wylde nog niet in de sale, hoewel die zelfs voor de helft van de prijs mij nog te duur is. Gelukkig zijn de ‘Love Bird’ flipflops (€ 45) van Tory Burch een stuk goedkoper. Het ‘Charm’ enveloppetasje met vleermuisprint en skelet- en vleermuis charms (€ 385) uit de Superhero-collectie van Luella is leuk om straks mee naar de première van de nieuwe Batman film te gaan.

One Response to “I rather be with an Animal”

  1. alan Says:

    OAK LED Co ,Limited is one of the top level China LED gym light manufacturers and suppliers with one of the famous LED gym light brands, as a professional company, we have our own factory, which is able to produce high quality products with reliable quality “gym lights

Leave a Reply