site hit counter

Ring my Bell

Nooit geweten dat er zoveel gekke, grappige en aparte fietsbellen bestonden. Ik bedoel maar…fietsbellen. Natuurlijk kende ik wel de verschillende Disneybellen en de bellen met kekke printjes, maar tijdens mijn Googletocht kwam ik toch een paar bijzondere exemplaren tegen. Het leuke is ze zijn niet eens duur voor zo rond de € 6,00 heb je er al een, uitzonderingen daargelaten.

In de categorie dieren is de ‘Boktorbel’ net echt en de ‘Goudvissenbel’ fraai, net zoals de ‘Maanbel’ en de ‘Voetbalbel’, de ‘Theepotbel’ en de ‘Konijnbel’ te koop bij veloxeurope.nl. Van het merk Dimension zijn erg veel aparte fietsbellen te koop via AirBomb.com. De ‘Baseballbel’, de ‘Bee Hivebel’, de ‘Floating Eyeballbel’, de ‘Coffeecupbel’, de ‘Hamburgerbel’, en de ‘Green Pepperbel’. De Boktorbel hebben ze daar ook.

Een (prijs)klasse apart zijn de bellen met Swarovski kristallen, die zijn nl. $ 68.00, daar moet nog een fietsbelslot voor worden uitgevonden. De ‘Black Skullbel’, de ‘Hello Kittybel’, de ‘Heartbel’ en de ‘Rainbow Britebel’ zijn te koop via Abbey Hill Creations .

Voor de snelle fietsers is er de ‘Racebel’ en voor prinsesjes de ‘Kroontjesbel. Natuurlijk zijn er ook gewone bellen zoals de ‘I Love My Bikebel’. Mijn favoriet is eigenlijk geen bel, maar een toeter en dat is het ‘Badeendje’ al zou ik beter de ‘Compassbel’ kunnen nemen want dan raak ik vast nooit meer de wegkwijt.

Leave a Reply