site hit counter

For a Baggy Lady

Ik heb toch ook een klein beetje een tassentic dus deze maffe tasjes vielen mij direct op. En voor elke gelegenheid is er wel 1.

Voor een dagje naar buiten neem je de ‘Bunny’ rugzak ($ 120) mee die Stella McCartney ontwierp voor LeSportsac. Naar het werk ga je met de oranje ‘Call Me Betsey’ tas ($ 65) uit de Betseyville collectie van Betsey Johnson. Nou zijn alle tasjes van Timmy Woods wel een beetje apart, maar je weekendje Parijs is niet af zonder haar ‘Eiffel Tower’ tasje ($ 415). De versie die Sarah Jessica Parker draagt in ‘Sex and the City, The Movie’ kost $ 2.750 maar die heeft dan ook 6.300 Swarovski kristallen.

Als je een flinke klus hebt waar je je hersens bij kan gebruiken neem je ze mee in de vorm van de gebreide ‘Brain Bag’ ($ 1.350) van Jun Takahashi voor Under Cover, gegarandeerd dat er op die dag dan niks fout gaat. Eigenlijk is hij uit de wintercollectie 2007, maar toch wel erg handig voor mensen met Blonde Genen zoals ik. Een apart avondtasje is de zachtgroene lakleren ‘Bucket Bag’ met franjes ($ 395) van Armani.

2 Responses to “For a Baggy Lady”

  1. Margot Says:

    Handig, altijd je brains bij de hand :)

  2. Dame Blanche Says:

    Hehehe, inderdaad. En als je ze thuis laat is het een goed excuus als je ff iets niet weet ;)

Leave a Reply