site hit counter

What’s in a T

T-shirts met print zijn hot deze zomer. Mijn favoriet is het Butterfly Skull t-shirt van Alexander McQueen (€ 195), waarbij de skull gevormd is door allerlei kleuren vlinders. Maar de Devil tank top van See by Chloé (€ 78) vind ik ook best tof. Voor de bling-bling fanaten is er het Snake Heart t-shirt van Sonia by Sonia Rykiel (€ 110) waarbij de snake is bezet met kristallen.

Het Superhero t-shirt van Luella (€ 75) zou je zelf getekend kunnen hebben, net zoals het ‘je te vois’ t-shirt van Sass & Bide (€ 100). Het lichtblauwe Turttle shirt is van Design By Hümans ($ 25), de naam zegt het al ze zijn ontworpen door mensen (from all over the world). Dus als je een leuk ontwerp hebt, inzenden maar. Ze hebben 3 contests waar je aan mee kan doen, ‘Shirt of the Day’, ‘Shirt of the Week’ en ‘Shirt of the Month’, je kan er nog leuke prijzen mee winnen ook.

Een andere site waar ze erg veel keus en diverse merken hebben is Teecrush. H&M heeft trouwens ook een aantal leuke T’s in de ART BY collectie en die zijn maar € 14,90.

Leave a Reply